طراحي و دكوراسيون داخلي
طراحي و دكوراسيون داخلي

طراحي داخلي مدرسه هويلونگان

هدف‌هاي متفاوتي را دنبال مي‌كرد. اما مهم‌ترين هدف طراحي و ساخت اين مدرسه، كمك به توسعه منطقه شهري و تقسيم جمعيت از بخش قديمي به بخش جديد شهر وكاهش آلودگي بود. از بين بردن شكاف آموزشي بين مراكز مختلف شهر نيز ديگر هدف ساخت اين مدرسه است. به طور كلي اين مدرسه در نظر داشت امكانات آموزشي فراهم كند كه با متد روز همخواني داشته باشد.

براي طراحي اين دبيرستان زميني بزرگ و قابل ساخت در شهر هويلونگان منطقه‌ي چانگ پينگ، بعد از جاده‌ي كمربندي شمال پكن انتخاب شد. اين زمين واقع در يك منطقه مسكوني است كه با ساختمان‌هاي بلند احاطه شده‌ است. اين دبيرستان از دور شبيه جزيره‌اي متروكه است. بنابراين بايد جذابيت وفضاي مدرسه به قدري باشد كه با موضوع تراكم و محدوديت تك منظوره، مقابله كند.
فضاي عمومي
فضاي عمومي اين مدرسه از غرب به زمين بازي با مساحت ۴۰۰ متر و از شرق به ساختمان آموزشي با محدود مي‌شود. در نمونه‌ي اوليه فضاي عمومي مدرسه حياط بسته‌ي سنتي‌اي به چشم مي‌خورد. اين حياط تلفيق زيبايي از درون گرايي و ارتباط همزمان محيط خارجي مدرسه و فضاي داخلي به‌وجود آورده است. در نقشه فضاي عمومي مكان‌هاي مختلفي از جمله؛ تئاتر در فضاي باز، باغات سبز و سكوهاي بزرگ با راهروهاي مشترك، ديده مي‌شود. تركيب اين عناصر در كنار هم سبب شده تا انرژي و پويايي در اين مدرسه به صورتي آشكار وجود داشته باشد. همه‌ي اين موضوعات در كنار هم علاوه بر بالابردن سطح علمي و آموزشي دانش‌آموزان، تعامل چندجانبه‌ي بين مردم و محيط زيست را نيز تقويت خواهد كرد. محوطه‌ي بيروني محلي مناسب براي انجام فعاليت‌هاي عمومي است.

سالن‌ها
در قسمت پاييني محوطه‌ي عمومي سالن‌هاي اين مدرسه قرار دارند. سالن تربيت بدني، سالن اجتماعات، كتابخانه، كلاس‌هاي مشترك و غذاخوريِ اين مدرسه محيط بسيار مناسبي براي انجام فعاليت‌هاي مختلف است. مكان‌هاي مهم‌تر ازجمله؛ كلاس درس، آزمايشگاه و مديريت در قسمت مشرف به كل حياط و محيط بيروني قرار گرفته‌اند. اين اشراف و ارتباط همه جانبه به محيط خارجي به جاي قطع ارتباط كامل با سيستم شهري، تاثير مثبتي را بر روي روحيه دانش‌آموزان دارد.

دسترسي
اين مدرسه از نظر دسترسي، دسترسي كاملي به شهر، دانشگاه‌هاي مجاور، و تمامي راه‌هاي ارتباط شهري دارد.
مصالح
مصالح به كار رفته در ساخت اين بنا بسيار مرغوب بوده و از استفاده‌ي آجر و روكش سنگي پرهيز شده‌است. به جاي آن از مواد ساده، طبيعي و بادوام مثل چوب استفاده شده است. اين مصالح با رنگ‌هاي بسيار زيبا پوشانده شده است. و براي هر قسمت از رنگ‌هاي متفاوتي استفاده شده است. اين كار براي حفاظت از بافت پرفشار منطقه انتخاب شده است. در غير اين صورت بنا پس از مدتي از بين مي‌رود.
طراحي داخلي مدرسه
در اين بنا نمادسازي به وسيله‌ي رنگ‌ها صورت گرفته است. در سالن ورزشي و راهروي استخر اين مدرسه از تركيبي از رنگ قرمز و قهوه‌اي است. براي تشخيص مكان‌هاي عمومي از ديگر مكان‌ها از رنگ سفيد استفاده شده است. عناصر رنگي براق هم در داخل ساختمان براي راهنماي واحد‌ها به كار گرفته شده‌است. در واقع در اين بنا سعي شده هر رنگ نشان‌دهنده مكان خاصي باشد. اين رنگ‌ها با هدف ايجاد نشاط و انگيزه در قسمت‌هاي مختلف به كار رفته است. در اين ساختمان قسمت زير زمين به گونه‌اي هدفمند، براي مواجه نشدن با كمبود فضاي آموزشي آماده شده‌است. نور زير زمين نيز با تعبيه پنجره‌ و استفاده از نور طبيعي حياط، تامين مي‌شود.
طراح نماي مدرن راهرو استخر: موسسه طراحي
موقعيت مكاني: شهر هويلونگان ، منطقه‌ي چانگ پينگ

از ديگر مقالات ما ديدن نماييد :

 

دكوراسيون داخلي منزلطراحي داخلي لابي هتلروف گاردن در تهرانطراحي داخلي رستوران سنتيويترين جلوي مغازهطراحي داخلي مجتمع تجاريدكوراسيون داخليدكوراسيون داخلي مغازه دكوراسيون داخلي صرافيدكوراسيون داخلي طلا فروشي دكوراسيون داخل ويلادكوراسيون اداري مدرندكوراسيون داخلي هتل

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ] [ ۰۳:۴۳:۱۴ ] [ سينايي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 6
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 336
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب